Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
29
Výsledky přijímacího řízení k základnímu vzdělávání pro školní rok 2024/2025
30
Výsledky přijímacího řízení k základnímu vzdělávání pro školní rok 2024/2025
1
Státní svátek
Výsledky přijímacího řízení k základnímu vzdělávání pro školní rok 2024/2025
2
Výsledky přijímacího řízení k základnímu vzdělávání pro školní rok 2024/2025
3
Výsledky přijímacího řízení k základnímu vzdělávání pro školní rok 2024/2025
Perníkárna Velvary 1.třída
4
Výsledky přijímacího řízení k základnímu vzdělávání pro školní rok 2024/2025
5
Výsledky přijímacího řízení k základnímu vzdělávání pro školní rok 2024/2025
6
Praha hravě - Kampa a Karlův most 3. a 4.třída
7 8
Státní svátek
9
Nota D - výběr žáků
10 11 12
13 14 15 16 17
Orientační běh SRPŠ
18
Soutěž Mladý zdravotník Mělník
19
20 21
MS v hokeji - Praha 5.třída+výběr žáků
Ropeskipping - výběr žáků
22
Hmyzí poznávačka 2.třída
23
Hmyzí poznávačka 1.třída
24 25 26
27 28 29 30
Tonda Obal na cestách
31
Městská knihovna-Pasování na čtenáře 1.třída
1 2
Drobečková navigace

Úvod > Školní jídelna > Jídelníček

Jídelníček  27.05. - 31.05.


 

Pondělí

Polévka    Kuřecí vývar s abecedou (A: 01a, 09)

Oběd         Italská kuřecí roláda se sušenými rajčaty, brambor, kompot, mandarinkový sirup, voda s citrónem (A: 09)

 

Úterý

Polévka   Brokolicová (A: 01a, 07)

Oběd        Rajská omáčka s hovězím masem, těstoviny, smetánek, ovocný čaj, voda s pomerančem (A: 01a, 07, 09)

 

Středa

Polévka   Frankfurtská (A: 01a, 07)

Oběd        Čočkové ragú, bagetka, ovoce, ananasový nápoj, voda s citrónem (A: 07, 09)

 

Čtvrtek

Polévka   Cuketová s bramborem (A: 09)

Oběd        Bramborový knedlík posypaný uzeným a smaženou cibulkou, kyselá okurka, šťáva, voda s pomerančem (A: 01a, 03, 07)

 

Pátek  

Polévka    Hrachová s krutonky (A: 01a)

Oběd         Krůtí kostky na kari, dušená rýže, sirup z lesního ovoce, voda s citrónem (A: 01a, 07)

 

 změna jídelníčku vyhrazena


Jídlo obsahuje alergeny. Jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem jídla

 

SEZNAM ALERGENŮ:

01 OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK – 01a pšenice, 01b žito, 01c
ječmen, 01d oves, 01e špalda, 01f kamut nebo 01g jejich hybridní odrůdy
a výrobky z nich

02 KORÝŠI a výrobky nich

03 VEJCE a výrobky z nich

04 RYBY a výrobky z nich

05 JÁDRA PODZEMNICE OLEJNÉ (ARAŠÍDY)
a výrobky z nich

06 SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich

07 MLÉKO a výrobky z něj (včetně laktózy)

08 SKOŘÁPKOVÉ PLODY – 08a mandle, 08b lískové ořechy, 08c
vlašské ořechy, 08d kešu ořechy, 08e pekanové ořechy, 08f para ořechy,
08g pistácie, 08h makadamie a výrobky z nich

09 CELER a výrobky z něj

10 HOŘČICE a výrobky z ní

11 SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
a výrobky z nich

12 OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2

13 VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj

14 MĚKKÝŠI a výrobky z nich

 


KHS.PNG