Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Drobečková navigace

Úvod > Školní jídelna > Jídelníček

Jídelníček  01.04. - 05.04.


 

Pondělí

Polévka   

Oběd         VELIKONOČNÍ PRÁZDNINY

 

Úterý

Polévka   Hrášková (A: 07)

Oběd        Vepřová pečeně na medu, bramborová kaše, kompot, meruňkový nápoj, voda s pomerančem (A: 07)

 

Středa

Polévka   Zeleninová s kapáním (A: 01a, 03, 07, 09)

Oběd        Kuře na paprice, houskový knedlík, jahodový nápoj, voda s citrónem (A: 01a, 03, 07)

 

Čtvrtek

Polévka   Kulajda (A: 03, 07)

Oběd        Hovězí po cikánsku, dušená rýže, vanilkový dezert, pomerančový sirup, voda s citrónem (A: 01a, 07)

 

Pátek  

Polévka    Hovězí vývar s těstovinou (A: 01a, 09)

Oběd         Obalované filety s pangasia, brambory, šopský salát, nápoj stéva, voda s pomerančem (A: 01a, 03, 04, 07)

 

 změna jídelníčku vyhrazena


Jídlo obsahuje alergeny. Jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem jídla

 

SEZNAM ALERGENŮ:

01 OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK – 01a pšenice, 01b žito, 01c
ječmen, 01d oves, 01e špalda, 01f kamut nebo 01g jejich hybridní odrůdy
a výrobky z nich

02 KORÝŠI a výrobky nich

03 VEJCE a výrobky z nich

04 RYBY a výrobky z nich

05 JÁDRA PODZEMNICE OLEJNÉ (ARAŠÍDY)
a výrobky z nich

06 SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich

07 MLÉKO a výrobky z něj (včetně laktózy)

08 SKOŘÁPKOVÉ PLODY – 08a mandle, 08b lískové ořechy, 08c
vlašské ořechy, 08d kešu ořechy, 08e pekanové ořechy, 08f para ořechy,
08g pistácie, 08h makadamie a výrobky z nich

09 CELER a výrobky z něj

10 HOŘČICE a výrobky z ní

11 SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
a výrobky z nich

12 OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2

13 VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj

14 MĚKKÝŠI a výrobky z nich

 


KHS.PNG