Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
27 28
Státní svátek
29 30 1
Městská knihovna Kralupy nad Vltavou 1., 2. třída
2 3
4
SBĚR
5
SBĚR
ZOO Praha
6 7 8 9 10
11 12 13
Výukový program - Jak se měří svět - Národní technické muzeum 5.A, 5.B
14 15 16 17
18 19 20 21
INFO - návrat z Prahy 5.A,5.B
Vítkov - program Český lev se probouzí 5.A,5.B
22
Ředitelské volno
23 24
25 26
Program primární prevence - Zdravíkov 3. třída
27
Podzimní prázdniny
28
Podzimní prázdniny
Státní svátek
29
Podzimní prázdniny
30 31
Drobečková navigace

Úvod > Školní jídelna > Jídelníček

Jídelníček

 

Pondělí 18.10.

Polévka   Pórková (A: 01a, 07)

Oběd        Pečený králík se zelím, bramborový knedlík, pomerančový nápoj,  voda s citrónem (A: 01a, 03)

 

Úterý 19.10.

Polévka   Uzená s kroupami (A: 01d, 09)

Oběd        Vepřové na tymiánu s bulgurem, jahodový pudink, višňový nápoj, voda s pomerančem (A: 01a, 07)

 

Středa 20.10.

Polévka   S červenou čočkou  (A: 1a, 09)

Oběd        Zapečený květák, brambory, ovoce, jablečný mošt, voda s citrónem (A: 01a, 03, 07)

 

Čtvrtek 21.10.

Polévka   Kulajda  (A: 01a, 03, 07)

Oběd        Tarhoňa s drůbežím masem a zeleninou, salátová okurka, sirup, voda s pomerančem (A: 01a)

 

Pátek 22.10.

Polévka   Ředitelské volno

Oběd        Ředitelské volno


Pondělí 25.10.

Polévka   Zeleninový vývar se zavářkou (A: 01a, 07)

Oběd        Hamburská kýta s houskovým knedlíkem, smetánek, čaj,  voda s citrónem (A: 01a, 03, 07)

 

Úterý 26.10.

Polévka   Hovězí vývar s abecedou (A: 01a, 09)

Oběd        Obalovaná treska s bramborem, kompot, šťáva, voda s pomerančem (A: 01a, 03, 04, 07)

 

Středa 27.10.

Polévka   Podzimní prázdniny

Oběd        

 

Čtvrtek 28.10.

Polévka   Podzimní prázdniny - státní svátek

Oběd       

 

Pátek 29.10.

Polévka   Podzimní prázdniny

Oběd       

 

 změna jídelníčku vyhrazena


Jídlo obsahuje alergeny. Jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem jídla

 

SEZNAM ALERGENŮ:

01 OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK – 01a pšenice, 01b žito, 01c
ječmen, 01d oves, 01e špalda, 01f kamut nebo 01g jejich hybridní odrůdy
a výrobky z nich

02 KORÝŠI a výrobky nich

03 VEJCE a výrobky z nich

04 RYBY a výrobky z nich

05 JÁDRA PODZEMNICE OLEJNÉ (ARAŠÍDY)
a výrobky z nich

06 SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich

07 MLÉKO a výrobky z něj (včetně laktózy)

08 SKOŘÁPKOVÉ PLODY – 08a mandle, 08b lískové ořechy, 08c
vlašské ořechy, 08d kešu ořechy, 08e pekanové ořechy, 08f para ořechy,
08g pistácie, 08h makadamie a výrobky z nich

09 CELER a výrobky z něj

10 HOŘČICE a výrobky z ní

11 SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
a výrobky z nich

12 OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2

13 VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj

14 MĚKKÝŠI a výrobky z nich