Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Drobečková navigace

Úvod > Školní jídelna > Jídelníček

Jídelníček  22.04. - 26.04.


 

Pondělí

Polévka    Žampionový krém (A: 01a, 07)

Oběd         Mexické rizoto sypané sýrem, červená řepa, mandarinkový sirup, voda s citrónem (A: 07)

 

Úterý

Polévka   Zeleninová s cizrnou (A: 07, 09)

Oběd        Hamburská kýta, houskový knedlík, mrkvový salát s ananasem, šťáva, voda s pomerančem (A: 01a, 03, 07)

 

Středa

Polévka   Čočková s párečkem  (A: 01a, 07)

Oběd        Žemlovka s tvarohem, hroznové víno, kakao, voda s citrónem (A: 01a, 03, 07)

 

Čtvrtek

Polévka   Brokolicová (A: 07)

Oběd        Jaternicový prejt, zelí, brambor, jablečný nápoj, voda s citrónem (A: 01a)

 

Pátek  

Polévka    Kuřecí vývar s nudlemi (A: 01a, 09)

Oběd         Krůtí kostky se zeleninou a tarhoňou, cherry rajčátka, aloe vera sirup, voda s citrónem (A: 01a)

 

 změna jídelníčku vyhrazena


Jídlo obsahuje alergeny. Jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem jídla

 

SEZNAM ALERGENŮ:

01 OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK – 01a pšenice, 01b žito, 01c
ječmen, 01d oves, 01e špalda, 01f kamut nebo 01g jejich hybridní odrůdy
a výrobky z nich

02 KORÝŠI a výrobky nich

03 VEJCE a výrobky z nich

04 RYBY a výrobky z nich

05 JÁDRA PODZEMNICE OLEJNÉ (ARAŠÍDY)
a výrobky z nich

06 SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich

07 MLÉKO a výrobky z něj (včetně laktózy)

08 SKOŘÁPKOVÉ PLODY – 08a mandle, 08b lískové ořechy, 08c
vlašské ořechy, 08d kešu ořechy, 08e pekanové ořechy, 08f para ořechy,
08g pistácie, 08h makadamie a výrobky z nich

09 CELER a výrobky z něj

10 HOŘČICE a výrobky z ní

11 SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
a výrobky z nich

12 OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2

13 VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj

14 MĚKKÝŠI a výrobky z nich

 


KHS.PNG