Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Drobečková navigace

Úvod > Školní jídelna > Jídelníček

Jídelníček  29.04. - 03.05.


 

Pondělí

Polévka    Květáková (A: 07)

Oběd         Vepřové na houbách, dušená rýže, smetánek, ananasový nápoj, voda s citrónem (A: 01a, 07)

 

Úterý

Polévka   Zeleninová se zavářkou (A: 01a, 07, 09)

Oběd        Těstovinový salát s tuňákem a zeleninou, moučník, ovocný čaj, voda s mátou (A: 01a, 03, 04, 07)

 

Středa

Polévka   STÁTNÍ SVÁTEK

Oběd       

 

Čtvrtek

Polévka   Rajská s těstovinou (A: 01a, 07, 09)

Oběd        Holandský řízek, brambor s jarní cibulkou, zeleninový salát, šťáva, voda s mátou (A: 01a, 03, 07)

 

Pátek  

Polévka    Kuřecí vývar s játrovou rýží (A: 01a, 03, 09)

Oběd         Kuřecí "čína", jasmínová rýže, ovoce, malinová šťáva, voda s mátou acitrónem (A: 06)

 

 změna jídelníčku vyhrazena


Jídlo obsahuje alergeny. Jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem jídla

 

SEZNAM ALERGENŮ:

01 OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK – 01a pšenice, 01b žito, 01c
ječmen, 01d oves, 01e špalda, 01f kamut nebo 01g jejich hybridní odrůdy
a výrobky z nich

02 KORÝŠI a výrobky nich

03 VEJCE a výrobky z nich

04 RYBY a výrobky z nich

05 JÁDRA PODZEMNICE OLEJNÉ (ARAŠÍDY)
a výrobky z nich

06 SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich

07 MLÉKO a výrobky z něj (včetně laktózy)

08 SKOŘÁPKOVÉ PLODY – 08a mandle, 08b lískové ořechy, 08c
vlašské ořechy, 08d kešu ořechy, 08e pekanové ořechy, 08f para ořechy,
08g pistácie, 08h makadamie a výrobky z nich

09 CELER a výrobky z něj

10 HOŘČICE a výrobky z ní

11 SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
a výrobky z nich

12 OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2

13 VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj

14 MĚKKÝŠI a výrobky z nich

 


KHS.PNG